Design handlar om resultat inte estetik.

Jag hjälper er med helhetslösningar som sätter fart på ditt varumärke men även enskilda formgivningsuppdrag som logotyper, motion graphics, trycksaker, you name it!

Visuell identitet

Oavsett storleken på ditt varumärke så behövs det en genomarbetad identitet. En varumärkesidentitet hjälper er bl.a med igenkänning, kommunikation av värderingar och att skapa förtroende bland era kunder. I detta paket ingår allt för att sätta grunden för ditt varumärke och stå ut bland era konkurrenter.

Webbdesign i WordPress

Professionell och modern webbdesign för att öka din synlighet och tillväxt online. Oavsett om ni behöver en ny hemsida eller bara vill fräscha upp den gamla, så skapar vi användarvänliga webbsidor som imponerar på era besökare. Vi anpassar webbplatsen efter ditt varumärke och din målgrupp, med responsiv design för alla enheter.

Grafisk design

Var inte orolig! Vi erbjuder även ett brett utbud av
individuella designtjänster där du kan handplocka och beställa de specifika tjänster du behöver. Hittar du inte det du letar efter i listan nedanför så bara säg vad ni är ute efter så löser jag det.

Hur går det till?

Transparens och strukturerade processer är avgörande för att bygga nära och meningsfulla partnerskap. Här har jag detaljerat min process för kunder och design så att du tydligt kan följa vad som sker och när det inträffar.

1.

Kick-off samtal

Yay du hittade mig, Innan några papper skrivs under eller några betalningar görs, tar vi ett kort 30-minuters möte/samtal för att tydligt definiera projektets omfattning, leveranser, tidsplaner, budget med mera.

2.

Signerat & förseglat

Jag skickar över en detaljerad beskrivning över leveranserna vi kom översen om med ett tillhörande prisförslag. När detta är godkänt, briefmallen ifylld och en deposition på 50% är betald kan jag påbörja arbetet!

3.

Dags att design:a!

När jag har mottagit det undertecknade kontraktet, en deposition på 50% samt, kan jag påbörja min process. Jag kommer att gå igenom varje steg i min designprocess för att komma fram till en primär inriktning som jag tror bäst svarar på briefen.”

4.

Presentation

Yay du hittade mig, Innan några papper skrivs under eller några betalningar görs, tar vi ett kort 30-minuters möte/samtal för att tydligt definiera projektets omfattning, leveranser, tidsplaner, budget med mera.

5.

Feedback

Ge det några dagar och låt designen sjunka in (Ibland behövs det några dagar) och snacka ihop er innan ni återkommer med feedback. Eller så är det kärlek vid första ögonkastet och ni vill inte ändra något.

6.

Godkännande

Efter att ni godkänt arbetet får ni en faktura på det resterande beloppet. När den är betald, skickar jag över alla filer i ett organiserat mappsystem som är redo att användas på en gång.