Jag får ditt varumärke att lyfta.

Jag hjälper er med helhetslösningar som sätter fart på ditt varumärke men jag erbjuder även enskilda formgivningsuppdrag som logotyper, motion graphics, trycksaker, you name it!

Visuell identitet

Oavsett storleken på ert varumärke så behövs det en genomarbetad visuell identitet. En varumärkesidentitet hjälper er bl.a med igenkänning, kommunikation av värderingar och att skapa förtroende bland era kunder. I detta paket ingår allt för att sätta grunden för ditt varumärke och stå ut bland era konkurrenter.

Webbdesign i WordPress

Professionell och modern webbdesign för att öka din synlighet och tillväxt online. Oavsett om du behöver en ny hemsida eller bara vill fräscha upp den gamla, skapar jag användarvänliga webbsidor med hjälp av Elementor Pro, en Page Builder. Vi anpassar webbplatsen efter ditt varumärke och din målgrupp med responsiv design för alla enheter.

Grafisk design

Hittar ni inte det ni söker i listan? Var inte oroliga! Jag erbjuder även ett omfattande utbud av individuella designtjänster där ni kan välja och beställa exakt de tjänster ni behöver. Om ni inte hittar det ni söker i listan nedan, berätta bara vad ni behöver så löser jag det åt er.

Hur går det till?

För att skapa nära och meningsfulla relationer anser jag att transparens och en strukturerad process är avgörande. Här beskriver jag min arbetsprocess, vilket gör det möjligt för er att tydligt följa vad som händer och när det sker.

1.

Kick-off samtal

Kul att du hittade mig! Innan något avtal skrivs under eller någon betalning görs, så tar vi ett 30-minuters möte/samtal för att tydligt definiera projektets omfattning, leveranser, tidsplaner, budget med mera.

2.

Prisförslag

Jag skickar över en detaljerad beskrivning över leveranserna vi kom översen om med ett tillhörande prisförslag. När detta är godkänt, briefmallen ifylld och en deposition på 50% är betald kan jag påbörja arbetet!

3.

Designprocessen

Innan det visuella arbetet påbörjas i designprocessen analyserar jag briefmallen och fördjupar mig i de externa utmaningarna för ditt varumärke genom bransch-, konkurrens- och målgruppsanalys.

4.

Presentation

Nu är det dags att presentera mitt arbete. Här går jag igenom resonemangen bakom varje designbeslut och hur jag kom fram till det slutgiltiga resultatet.

5.

Feedback

Ge det några dagar för att låta designen mogna och diskutera det internt innan ni återkommer med feedback, oavsett om det kräver revideringar eller om det är kärlek vid första ögonkastet.

6.

Godkännande

Efter att ni godkänt arbetet får ni en faktura på det resterande beloppet. När den är betald, skickar jag över alla filer i ett organiserat mappsystem som är redo att användas på en gång.

Frågor och svar

En grundläggande målsättning med en enkel varumärkesstrategi är att etablera och kommunicera en tydlig och lättförståelig identitet för ett varumärke. Strategin inriktar sig på att särskilja varumärket från konkurrenterna och bygga en stark koppling med den avsedda målgruppen. Några fundamentala komponenter som ingår i en enkel varumärkesstrategi är bland annat varumärkespositionering, målgruppsanalys, konsekvent presentation av varumärket m.m.

Det finns flera fördelar med att skapa hemsidor i WordPress, några av dom är bland annat, flexibilitet och skalbarhet (kan anpassas för olika behov och gör det möjligt att skräddarsy er hemsida enligt era specifika krav), regelbundna uppdateringar och säkerhet, responsiv design och kostnadseffektivt.

Elementor Pro erbjuder en omfattande uppsättning verktyg och funktioner som kan underlätta skapandet av avancerade och visuellt tilltalande webbplatser inom ramen för WordPress. Och är särskilt användbart för dem som inte har djupgående kodningskunskaper (jag är en av dom!). Så efter att hemsidan är levererad så kommer ni själva kunna göra ändringar vid behov.

Jag tar alltid en handpenning på 50% innan jag påbörjar arbetet. När projektet är slutfört och godkänt skickar jag den kvarstående fakturan och när den är betalad skickas all material över eller så publiceras hemsidan.