Yaas är en enmans design- och kommunikations­byrå* där starka varumärken byggs genom strategi och design.

*Enmans design- och kommunikationsbyrå:

– Kostnadseffektivt. Jag har lägre overheadkostnader (dyra lokaler, löner för supportpersonal, försäkringar o.s.v) och kan därför erbjuda mina tjänster till ett lägre pris än större byråer.

– Personligt engangemang. Eftersom jag alltid kommer ha färre kunder än en stor byrå, kommer du aldrig bli bort prioriterad och ha min fulla uppmärksamhet. Jag kommer alltid jobba nära er och kunna anpassa mig utefter era behov och mål.

– Snabbare turnaround-tider: Då jag har färre projekt att hantera, kommer jag slutföra arbetet snabbare än större byråer.

Jag hjälper er genom att:

Skräddarsy kreativa lösningar med hjälp av strategi och design som formar och stärker er verksamhet. Jag jobbar med allt från helhetslösningar till mindre uppdrag som t.ex marknadsmaterial.

Min expertis:

Art direction/grafisk design/illustrationer/
förpackningsdesign/branding/bok- och trycksaks-design/visuell identitet/grafiskprofil/ gränsnittsdesign/webbdesign/E-commerce/UX design/animation & motion graphics

Min expertis:

Art direction/grafisk design/illustrationer/
förpackningsdesign /branding/bok- och trycksaksdesign/
visuell identitet/ grafiskprofil/ gränsnittsdesign/ webbdesign/
E-commerce/UX design/animation & motion graphics

Strategi

Designstrategi är A och O då den ger en tydlig riktning och syfte för designprocessen. Det hjälper till att säkerställa att designen inte bara är visuellt tilltalande, utan också uppfyller det avsedda syftet och möter målgruppens behov.

En väl genomförd designstrategi tar hänsyn till affärsmålen, varumärkesidentiteten, användarbehoven och marknadstrenderna för att skapa en sammanhängande och effektiv designlösning. En väl utformad designstrategi ger en klar förståelse av projektets mål och hur målet kommer att uppnås genom design. Detta är något jag inkorporerar i alla mina uppdrag, stora som små.

Design

När strategin är satt, är det dags att börja ta fram en estetisk tilltalande designlösning som möter användarnas behov. Det kan vara allt från animerad grafik (motion graphics) för sociala medier till en mer omfattande varumärkesidentitet. Med det sagt så erbjuder jag allt från helhetslösningar till mindre uppdrag.

Jag skapar en väl avvägd lösning som fungerar för olika plattformar och enheter, både digital-och tryckmaterial. Jag hjälper er med allt från grafisk design till webbdesign.

Webb

Jag hjälper er även med professionell och modern webbdesign som hjälper ditt företag att synas och växa online. Jag hjälper till med allt från att skapa en helt ny webbplats från grunden till att uppdatera en befintlig webbplats. Med min expertis och kreativa strategier skapar jag en användarvänlig och snygg hemsida som imponerar på dina besökare och ökar din försäljning. Din hemsida kommer byggas i WordPress + Elementor utefter dina specifika behov och önskemål. Vi tar hänsyn till allt från ditt företags varumärke och målgrupp till navigering och snabba laddningstider.

Alla hemsidor som skapas är responsiva vilket innebär att webbplatsen ser bra ut och fungerar smidigt på alla enheter, oavsett om det är en dator, smartphone eller surfplatta. Jag erbjuder även underhåll av din hemsida så ni slipper vara oroliga för att den ska krångla eller att något annat oförutsägbart ska hända.